Благотворителен концерт “Заедно за Децата на фондация ” Александър Русев”

0
28
Благотворителен концерт

Благотворителен концерт “Заедно за Децата на фондация ” Александър Русев” ще се  състои на 7 юни, четвъртък от 19.30 часа.

Мястото ще бъде зала „Европа“ на Театралния комплекс „Доходно здание“. В инициативата ще се включат както треньори от фондацията, така и техните приятели от Гейм Спорт Център. Всички те са обединени от една обща и благородна кауза –  подкрепа за Децата на фондация “Александър Русев”. Музика, танци, акробатика и много настроение ще завладеят публиката в зала “Европа” в Доходно Здание!  Детски модерен балет „Гейм”, Бели денс, Суинг танци, Zumba, Strong by Zumba, Steel Combat и Tabata ще бъдат представени от нашите треньори!

Kато специални гости ще се включат клуб по български народни танци “Чанове” и клуб по акробатика “Локомотив” Русе“.

Кампанията „Заедно за Децата на фондация “Александър Русев” “се осъществява с подкрепата и любезното домакинство на Доходно Здание към Община Русе! Билетите за благотворителния концерт могат да бъдат закупени предварително на рецепцията на Гейм Спорт Център, соларно студио Casa del Sol , както и на място в деня на събитието! Цената им е от 7 лв. Всички средства, събрани по време на кампанията „Заедно за Децата на фондация “Александър Русев”“ ще бъдат дарени в подкрепа на каузата за набиране на средства за закупуване на портативен лифт, спомагащ за безпроблемното влизане в басейна на деца с двигателни затруднения!