Близки на ветовски измамници налетяха на журналисти, потрошиха техника

4
3199
65-годишен русенец

Това съобщиха пострадалите от bTV. Екипът направил опит да посети и се свърже с четирима от измамниците, които официално би трябвало да са под домашен арест. При опит да се свържат с тях обаче са били нападнати от близките на уличените в измамите. Потрошена е техниката на телевизионния екип.

 

Журналистите снимали репортаж, свързан с нов сценарий, който прилагат мошениците, а именно ситуацията с КТБ, която е ползвана като аргумент за мамене на възрастни хора. Основният герой на репортажа е циганинът Стамат, който е измамил възрастна жена с22 хиляди лева. С парите Стамат ремонтирал къща си, разказа Цветков.

 

След намеса на полицията напрежението е било овладяно. От полицията са съобщили пред журналистите, че предната вечер е имало полицейска акция точно срещу част от клановете, препитаващи се чрез измами и че са изненадани от проявената агресия, до момента никога не били проявявали такава.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Къде е едновремешната милиция да ги потрошат от бой и после в затвора за по 10 години тия кирливи мангали! Това не е държава колко години ги хващат и след час пак ги пускат да мамят наивните старци, ще посяга циганина на служебно лице, само автоматите ще ги оправят!

  2. растрел! Връщане на смъртната присъда! Задължително перо, за да стъпим на пътя, на който трябва!!!

  3. В тази държава циганите имат европейски права.
    Всички останали можем само да плащаме сметки данъци и …..

  4. Журналистите не са знаели при какви хуманоиди отиват. На ход са прокуратурата и мвр, но не очаквам да свършат нещо. По-скоро ще защитят циганите, все пак идват избори.