Боксов клуб отличи кмета на Русе за общинската подкрепа през 2022 г.

0

Специален плакет от Боксов клуб „Русе“ получи кметът на общината Пенчо Милков.

Отличието, което е в знак на благодарност за подкрепата, оказана на клуба от Община Русе, бе връчена на градоначалника от президента на клуба Илия Сяров, в присъствието на треньори и състезатели от различни възрасти.

Пенчо Милков поздрави състезателите за високите им резултати през изминалата година и завърналите се преди седмица от Държавното първенство за девойки „Купа България“. Там русенските момичета завоюваха второ място.

Припомняме, че през 2022 г. бяха наградени с плакети и парични премии шампионите от държавни първенства по бокс и медалистите от европейски и световни първенства Габриела Димитрова, Радослав Росенов и Севда Асенова. Асенова бе обявена и за Спортист на годината на Община Русе. Президентът на клуба Павел Сяров и старши треньорът Съби Събев са носители и на златни значки на Община Русе.

„Винаги се гордейте със себе си, защото тук не ви учат само как да раздавате удари на противниците си, а и как успешно да използвате своята сила, предпазвайки и по-слабите от вас“, каза кметът.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук