БРТПП кани родни фирми международно изложение за потребителски стоки в Румъния

0
162
кани български компании

Българо-румънската търговско-промишлена палата кани български компании за участие в най-голямото международно изложение в Румъния за потребителски стоки TIBCO, съобщиха от палатата. Изложението ще се проведе в периода 30 май-2 юни 2019 г. в панаирния център на гр. Букурещ – Ромекспо.

Като ексклузивен и дългогодишен партньор на Ромекспо за България, Палатата напълно безплатно предоставя подкрепа на българските компании при тяхното представяне на изложенията. Екипът поема цялата комуникация с организаторите, както и подготовката и подаването на необходимите документи. Експертите съдействат при избора на място и щанд, осигуряват контакти на транспортни фирми, хотели в близост до панаирния център, както и връзка с преводачи (при ранни регистрации).

Всички компании, които участват в изложенията на Ромекспо чрез Българо-румънска палата са активно промотирани сред бизнеса в Румъния и в рамките на изградената партньорска мрежа. Фирмите, които се регистрират за участие в изложението чрез Палатата могат да използват ВСИЧКИ ОТСТЪПКИ, които организаторите предоставят, а членуващите в Българо-румънска палата използват до 10 % намаление от наемната цена за щанд. Срокът за регистрация в TIBCO 2019 e 22 март.

Повече информация за изложението и базовите финансови условия за участие можете да намерите тук.

За допълнителна информация:

Десислава Пенчева и Ани Велкова – 082 507 606 и електронна поща [email protected]