Чикагото прави партия, МОСАД и ЦРУ атакували синовете му да го разубедят

4

venci_chikagoto42Това стана ясно на пресконференция, свикана от русенеца Венцислав Ангелов, по познат като Венци Чикагото. Инициативния комитет за изграждането на новата политическа формация, която ще носи името Национална патриотична партия, ще бъде официално изграден на 18 февруари. Датата, по думите на Ангелов, е избрана специално, тъй като на тази дата през 1873 г. е бил обесен Апостолът на свободата Васил Левски.

Това ще бъде партия, защитаваща интересите на народа и затова срещу основаването й имало даже международен отпор, каза още Ангелов. По думите му, даже представители на МОСАД и ЦРУ се срещали със синовете му Йордан и Цветан с предложение да се опитат да го разубедят от реализацията на идеята.

„Да, 3 пъти съм бил в затвора. Криминално проявен съм, но не съм криминален контингент. Дилма Русеф и Нелсън Мандела също са лежали в затвора, но станаха президенти“, каза още бъдещият партиен лидер. На журналистически въпрос, как ще се финансира партията му, Чикагото отговори, че това ще става в духа на вазовия стих „Богатий с парите, учений – с ума…“ – на принципа – „кой с каквото може“ от  десетките хиляди негови последователи във Фейсбук.

Ангелов отрече да има каквото и да било общо с Бисер Миланов и в тази връзка щял да съди сайта „Биволъ“. „Не само че нямаме нищо общо, точно обратното –в много остър конфликт съм с него. Той се опита два пъти да отнеме моята чест и достойнство пред свидетели, моите деца, и последния път пред адвокат му казах, че ако се случи още веднъж това, лично аз ще изпълня това, което никой не го е направил – публично ще го разстрелям“ каза Венцислав Ангелов.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Чикаго,проверявай си съмишлениците ! Май единия е син на кредитни милионери и беше кандидат кмет! Нещо ми намирисва на жажда за власт ! Ако е така,току виж ти е паднал рейтинга!

  2. А къде са МИ-6, ИРА и ЕТА и т.н….? Единственото оправдание за наличието им е липсата на психотропни вещества/невролептици/и свободни места в Психодиспансера.