Цв. Цветанов: Най-добри сме, насочихме към Русе 150 млн.лв.

0

Това каза в Русе заместник-председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. В подкрепа на думите си той посочи, че по време на управлението на ГЕРБ само в Русе са били утвърдени проекти за 150 млн.лв.

„Това е една допълнителна възможност, която се отваря за Русе и региона, което ще доведе до повече инвестиции, по-добра среда за местното население, но и по-добра среда за бизнеса, за да може областните градове и самите градове в областите да може действително да развиваме регионите и да създадем средата, която е нужна, за да останат младите хора в България и да не напускат родните си места, като отиват в други градове в страната”, аргументира се Цветанов.

Цветанов още веднъж заяви, че нито си е помислял, нито е разпореждал незаконни подслушвания. „Има много детективски агенции, има много специализирана техника, която се продава свободно както в чужбина, така и в България. Не са малко структурите, които си закупуват подобна техника, за да могат да си правят фирмен шпионаж и всичко това, което би могло да създаде някакви условия за компрометиране на даден икономически или политически субект. Борисов е прав за това, че прокуратурата и компетентните органи трябва да разберат кой и как е влязъл в дома му, за да го записва и то вече като гражданин“, каза в отговор на въпрос бившият вътрешен министър.

В Русе Цветанов и водачът на листата на ГЕРБ в Русенско Пламен Нунев се срещнаха със спортисти на градския стадион, където се намира и обновената лекоатлетическа писта, чийто ремонт беше направен по време на правителството на Бойко Борисов.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук