Цв. Цветанов: Най-добри сме, насочихме към Русе 150 млн.лв.

0

Това каза в Русе заместник-председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. В подкрепа на думите си той посочи, че по време на управлението на ГЕРБ само в Русе са били утвърдени проекти за 150 млн.лв.

„Това е една допълнителна възможност, която се отваря за Русе и региона, което ще доведе до повече инвестиции, по-добра среда за местното население, но и по-добра среда за бизнеса, за да може областните градове и самите градове в областите да може действително да развиваме регионите и да създадем средата, която е нужна, за да останат младите хора в България и да не напускат родните си места, като отиват в други градове в страната”, аргументира се Цветанов.

Цветанов още веднъж заяви, че нито си е помислял, нито е разпореждал незаконни подслушвания. „Има много детективски агенции, има много специализирана техника, която се продава свободно както в чужбина, така и в България. Не са малко структурите, които си закупуват подобна техника, за да могат да си правят фирмен шпионаж и всичко това, което би могло да създаде някакви условия за компрометиране на даден икономически или политически субект. Борисов е прав за това, че прокуратурата и компетентните органи трябва да разберат кой и как е влязъл в дома му, за да го записва и то вече като гражданин“, каза в отговор на въпрос бившият вътрешен министър.

В Русе Цветанов и водачът на листата на ГЕРБ в Русенско Пламен Нунев се срещнаха със спортисти на градския стадион, където се намира и обновената лекоатлетическа писта, чийто ремонт беше направен по време на правителството на Бойко Борисов.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук