Пазят в тайна къде ще отседнат „Депеш мод“

0
Depeche Mode
Depeche Mode

Това съобщиха организаторите от „София Мюзик Ентърпрайсис“. От там предпочетоха да запазят в тайна къде ще отседне групата. Знае се само, че „Депеш Мод“ пристигат със собствен кетъринг екип от шест готвачи и обслужващ персонал, който ще се грижи за кулинарните им желания.

В зоната зад сцената на стадиона ще бъде изграден мини град. Там ще са разположени помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка на целия екип. Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флетчър ще разполагат със собствени гримьорни с големина осем на шест метра.

Вече се изгражда сцената за концерта, който ще бъде вечерта на изборния 12 май на стадион „Локомотив“ в столицата.  В деня на концерта входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17:30 ч. Движението по бул. „Рожен“ ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май.

Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява „Депеш мод“, ще се качи на сцената в 20:00 ч. Очакванията са музикантите да се появят около 21:00 ч., като шоуто им ще продължи повече от два часа. София е четвъртата спирка от започналото на 4 май европейско турне на „Депеш мод“.
Източник „София Мюзик Ентърпрайсис“.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук