Компютърен проектант е най-якият студент в РУ

0

Това е втора победа за третокурсника от специалност КПМУ в надпреварата. Негови подгласници станаха Мехтин Мехмед и Велислав Василев.

Пред погледите на много свои колеги 10-те финалисти трябваше да направят „фермерска разходка“ с 20-килограмови гири в ръце, да хвърлят пудовка, да претъркалят огромна автомобилна гума на 20 м. и от същото разстояние да изтеглят микробус, с половин дузина красиви студентки в него.

В тази най-зрелищна дисциплина се включиха и 15 от зрителите на надпреварата, сред които и три представителки на нежния пол. Най-добре с изтеглянето на автомобила от зрителите се справи Христо Георгиев, а от дамите – Мариана Горанова. Всички те получиха от ректора на висшето училище проф. Христо Белоев медали, парични и предметни награди.

По време на турнира бяха отличени и студентите-победители в проведените традиционни „Пролетни спортни игри на Русенския университет ‘2013” по футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, шахмат, спортен бридж, бадминтон и спортно катерене.

Организатор на проявата е Студентският съвет, подпомогнат от Университетския спортен клуб ”Академик” и катедра”Физическо възпитание и спорт”.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук