Да помогнем на Мерт да проходи!

0
160

Новата кауза “Дари Netpoints, направи добро” на телекомуникационния оператор „Нетуоркс България“ се посвещава на едно 12-годишно момче от Бухово, на име Мерт. Той е диагностициран с детска церебрална парализа.

Мерт е с 95% инвалидност и без чужда помощ не може да се придвижва.

Той посещава всекидневно рехабилитация, плуване, логопед, детски психолог, а междувременно и училище. Семейството на Мерт не се спира пред нищо с надеждата детето им да проходи, но има нужда от помощ, защото финансово вече са безсилни.

Сега ги очаква още една операция в Турция на краката му, но необходимата сума от 20 000 лева е тяхното препъникамъче.

Тя трябва да бъде извършена през март 2020-та година. А след операцията ще са необходими нови ортези и усилена рехабилитация.

Майката на Мерт споделя: “През много препятствия минахме, но не се отказваме, защото единствената ни мечта и цел е Мерт да проходи!”

Как да направите дарението си от NetPoints:

  1. Влезте в своя потребителски NetWorx-панел – https://my.networx.bg/. В менюто ще видите бутон “Дари NetPoints❤️”. След като влезете, ще видите коя е каузата за месеца, за която може да дарите NetPoints, и какво количество точки са събрани до момента.
  2. С плъзгащия курсор определяте количеството NetPoints, които искате да дарите за месечната кауза. Имайте предвид, че 1000NetPoints = 1 лв.!
  3. В края на кампанията NetWorx ще дари равностойността на събраните NetPoints за каузата, за която сте дарили!

Защото има много начини да направим добро! А заедно можем МНОГО ПОВЕЧЕ!

За Мерт, за каузите на Вики, за ДОБРОТО у нас!