Дамите от ОД МВР – Русе втори в надпреварата „Пътен полицай на годината – 2023“

0

Женският отбор на ОДМВР-Русе – Татяна Чобанова и Кристина Игнатова, спечелиха второто място в националното състезание „Пътен полицай на годината 2023“.

Това е поредното силно представяне на русенските пътни полицайки, след като миналата година отборът, в който участваха Деница Господинова и Татяна Чобанова, грабна купата на победителите.

Тази година надпреварата се проведе на Морската гара в Бургас, като в нея сили мериха 29 мъжки и 4 дамски отбора.  Жените се състезаваха в дисциплините “Теоретичен изпит по специализирана подготовка”, “Оказване на първа долекарска помощ на пострадали при ПТП – в две части(теоретична и практическа), “Стрелба с пистолет”, “Майсторско управление на автомобил”. Същите дисциплини има и при мъжете с единствената разлика, че те имат и „Майсторско управление на мотоциклет“.

При мъжете наградата „Пътен полицай на годината – 2023“ спечели Марио Марков от отбора на Областната дирекция на МВР в Габрово. В отборната надпревара най-добре се представи отборът на габровската дирекция, следвани от колегите им от СДВР и ОДМВР-Смолян.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук