Дари NetPoints, помогни на Ралица!  

0

Първата кампания „Направи добро! Дари NetPoints“ за 2020 г. ще посветим на едно момиче, което живее с тежко и много рядко заболяване с измамно привлекателно име…

12-годишната Ралица Григорова от Русе е пеперудено дете. Зад това красиво определение се крие много безмилостно и жестоко генетично заболяване. Ралица реално страда от Булозна епидермолиза – рядко генетично заболяване, при което по кожата и лигавиците на тялото се издуват мехури от дори леко докосване или триене, а впоследствие се превръщат в болезнени, отворени рани. Тъй като кожата е уязвима като крилце на пеперуда, често наричат децата, страдащи от болестта “пеперудени“ деца. С времето кожата трупа рана върху рана и се изнежва до крайна степен. Затова и родителите на Рали полагат ежедневни грижи за раните, който се появяват по цялото тяло със специални незалепващи превръзки. Поддържането на състоянието й възможно по-безболезнено е скъпо и постоянно и имат нужда от помощ, за да продължават да осигуряват на момиченцето по-леко ежедневие.

Как да направите дарението си от NetPoints:

  1. Влезте в своя потребителски NetWorx-панел – https://my.networx.bg/. В менюто ще видите бутон „Дари NetPoints❤️“. След като влезете, ще видите коя е каузата за месеца, за която може да дарите NetPoints, и какво количество точки са събрани до момента.
  2. С плъзгащия курсор определяте количеството NetPoints, които искате да дарите за месечната кауза. Имайте предвид, че 1000NetPoints = 1 лв.!
  3. В края на кампанията NetWorx ще дари равностойността на събраните NetPoints за каузата, за която сте дарили!

Защото има много начини да направим добро! А заедно можем МНОГО ПОВЕЧЕ!

За Рали, за каузите на Вики, за ДОБРОТО у нас!

зарядни станции за електромобили