Дават жилище на родителите на четиризнаците

1
4535

Това съобщи кметът Пламен Стоилов и допълни, че ремонтът на жилището ще бъде за сметка на общината. Днес градоначалникът се е срещнал с щастливите родители и лично им е съобщил добрата новина.

4_znaci-majka84Като допълнение от Общината ще предоставят и еднократна парична помощ от 1000 лева на младите родители, с които да могат да посрещнат част от разходите по отглеждането на своите деца.

В момента семейството, което е чакало децата 8 години, няма собствено жилище и живее при роднини. Там обаче ще им бъде трудно с отглеждането на момиченцата и момченцата след като те бъдат изписани от АГ комплекса въпреки, че двете баби са обещали да помагат.

pl_stoilov-4_znaci81Таткото Ерхан Ахмедов разказа днес пред екипа ни, че успял да зърне само за мъничко децата си. Той и съпругата му били много изненадани тъй като били подготвени за три бебета, но четвъртото им дошло като изненада.

В момента и майката и децата са в добро състояние, съобщи шефът на отделението по гинекология д-р Георги Хубчев, който е направил секциото, с което са били извадени мъниците. Бебчетата са настанени в отделението по Неонатология, където специалистите полагат грижи за тях. Очакванията са до месец, месец и половина четирите дечица да са вкъщи заедно със своите родители.

1 коментар

  1. Дааа!“Троянският кон“навлиза в България.Скоро ще станем второ Косово.Интересно как са ги записали бебетата-българи или…