Делят Русе на 6 района, назначават отговорници

1

Да бъдат обособени 6 района в Русе, като за тях бъдат отговорници, които ще приемат сигнали от гражданите за проблеми и неуредици и ще координират тяхното разрешаване с общинските предприятия.

Това бе едно от предложенията на проведеното в Русе обсъждане на възможностите за проследяване дейността на местната администрация и повишаване на гражданското участие в местното самоуправление. В него взеха участие взеха зам.-кметът Златомира Стефанова, секретарят на Община Русе Димитър Генков, граждани и представители на медиите.

Обсъдена беше и възможността да бъдат създадени фейсбук страници на шестте района, в които гражданите ще могат да подават своите сигнали. Очаква се през месец юли районирането на Русе да бъде представено на обществеността чрез масирана информационна кампания.

1 коментар

  1. Малко ми прилича на комунистическо мероприятие, но като цяло районирането не зле като мярка за засилване на контрола, като постъпателно възвратно действие за да се види,как и до къде е свършена дадена работа. Дано сработи това мероприятие?
    България е много зле,именно в това,че не се упражнява контрол и мафията на червените олигарси и монополисти ни убиват всеки ден!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук