„Детското в родителите“ дискутират на Родителско кафе

0
58
„Детското в родителите“

През месеца на вълшебствата, Коледното настроение и приказните истории, темата на Родителското кафе на Лечебни заведения „Медика“ ще бъде „Детското в родителите“.

То ще се проведе на 19 декември от 18:00 ч. в Детския отдел на Регионална библиотека “Любен Каравелов” – Русе.  Лектор ще бъде логопедът Силвия Пасева.

Едно от нещата, което възрастните желаят, е да си върнат детството. Парадоксът е в това, че децата искат да бъдат големи, а големите – малки.  По време на сбирката специалистът ще обясни къде е допирателната точка, кои са общите емоции и какво може да бъде научено от всяко едно поколение. Ще помогне на родителите да си отговорят на въпросите дали не са забравили да бъдат деца, дали спомените им не са затрупани дълбоко вътре в тях от сивото ежедневие и проблемите. Силвия Пасева ще върне по интересен начин всеки възрастен в този прекрасен етап от живота – детството.

Всички желаещи са добре дошли на Родителското кафе. Входът е свободен, а от Лечебни заведения „Медика“ са осигурили безплатно кафе и чай.