Диалог за откривателския дух на младостта

0
94

Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО-Българско национално движение(НФСБ), се срещна в хотел „Вега“ с млади хора от Русе, представители на различни социални и професионални групи, ученици, студенти и вече реализирани специалисти, които учат, работят и живеят в нашия град. Заедно с него в срещата участва и кандидатът за общински съветник Велиян Георгиев, който се занимава с авангардно фризьорство, активен спортист е,  а в колекцията му има призови медали от републикански шампионати  по академично гребане.

“С цялото си уважение и респект към младостта, към нейния откривателски дух, съм приятно изненадан от позитивния дух на тази среща. Интересните мнения и споделените мисли ще ми помогнат за допълване на управленската ми визия и по-специално в частта, посветена на младите хора. Нашият кандидат за съветник Велиян Георгиев е от положителните примери за успешно реализиран младеж. Завършил е колеж в Лондон, печелил е десетки призови награди от фризьорски състезания по цял свят. Той обаче се върна в Русе, защото иска да гради кариера тук. Неговото решение може да мотивира много млади хора, които искат да останат в Русе, вместо да търсят късмета си на друго място и извън България.“, подчерта Григоров.

В диалога с аудиторията кандидатът за кмет Галин Григоров чу още предложения за професионалната реализация на завършилите профилираните гимназии и университетите. Стана дума и за липсата на достатъчно места за спорт, за отдих и за развлечения, както и за други детайли от ежедневието, които са важни за младите хора.

 

Фотограф: Мартин Попов

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация