До 20 години затвор, доживотна присъда или доживотен затвор за убиеца от Окорш

Автор:
10 ян. , 2018   Video

До 20 години затвор, доживотна присъда или доживотен затвор без право на замяна може да получи Джабрием, съпругът на убитата в дуловското село Окорш 67- годишна Айшегюл С., ако бъде признат за виновен.

Това съобщиха от Окръжна прокуратура в Силистра. По думите на Ивелин Чафаланов, говорител на Окръжната прокуратура, Джабрием е привлечен като обвиняем за извършване на деянието. Задържан е първо за 24, а след това мярката му е удължена на 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Към момента няма информация мъжът да е бил пиян в момента на убийството, както и да  страда от психично заболяване. Дали думите на съседите му, че той е имал такова са верни, предстои да бъде установено след назначени експертизи.

Все още няма данни от аутопсията за причината за смъртта на жената. По непотвърдена информация е била пребита от бой – с горещ котлон е била удряна в главата. Имало е и прободни рани.

Хора от село казват, че семейството се е заселило в Окорш преди малко повече от 10 години. Настанили се в къщата на свой племенник. Имали син, на когото не били биологични родители. Говорят, че проиграл техния имот на комар. Племенникът им бил откупил дължимото, продал после къщата и ги взел при себе си.

По думи на кмета на селото Емилия Кралева, Айшегюл често се е оплаквала от побоите у дома. Искала била да затворят съпруга й в психиатрия.


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.