Дрогиран помете четири автомобила в центъра на Русе

0

Дрогиран шофьор помел четири автомобила в центъра на Русе, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Инцидентът станал малко преди полунощ в петък, близо до едни от най-посещаваните нощни заведения в града. При преминаване по ул. Цариброд 20 годишният неправоспособен водач последователно ударил с „Ауди“-то си спрелите от двете страни на улицата леки автомобили, три с русенска и един със софийска регистрации. Инциденът се разминал без пострадали, но материалните щети по колите са значителни.

Свидетели на инцидента станали случайни граждани и охраната на една от сградите в района, които сигнализирали полицията. Изпратените на място униформени изпробвали младия мъж за алкохол и наркотични вещества, като тестът за наркотици отчел употребата на наркотични вещества „амфетамин“/„метамфетамин. Издаден му е талон за медицинско изследване и е конвоиран до УМБАЛ Канев АД, където е дал кръвна проба и проба от урина за медицинско изследване.

От справка в КАТ регистрация, за собственост на лекия автомобил е установено, че той е притежание на 23 годишен младеж също от гр. Русе.

На нарушителя е съставен АУАН за извършеното нарушение на  ЗДВП и е образувано бързо производство, за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук