Духът на доброто властваше в „Арена Монбат“

0
1225
Духът на доброто властваше

Духът на доброто властваше в зала „Арена Монбат“ в Русе по време на благотворителния концерт в памет на журналистката от ТВН Виктория Маринова. Близо 4 часа над 3 хиляди русенци, заедно с част от най-добрите естрадни изпълнители на България станаха съпричастни на каузата на фондация „Направи добро за непознат“.

Заедно с Георги Христов, Пресияна и Мирела, малката Емануела, Сунай Чалъков, Хилда Казасян, Орлин Павлов, Дивна, DEEP ZONE Projekt, Теди и Силвия Кацарови, Дивна, Дичо, Крисия, Руслан Мъйнов, Боряна Баташова те приеха като свое вътрешно убеждение, че доброто винаги побеждава, че „да вършиш добри дела е и трябва да бъде заразно“. И че с малки и големи парченца надежда може да се сглоби целия пъзел на доброто и да се затвори веригата на съпричастието.

Че това е така, показаха стотиците светлини от телефоните на зрителите, които осветиха залата по време на последната песен – „Звезда“, в изпълнение на Крисия.

„Доброто е птица, полет на душата“, каза Пресияна.  „Доброто  е състояние, мъдрост, еманация на духа“. „Доброто е искрицата божественост, заложена у всеки един човек“, допълниха Орлин Павлов и Хилда Казасян.

„Доброто не започва и не свършва единствено със действията. То започва от сърцето, минава през самото действие и завършва с удовлетворението, което всички ние ще получим, когато видим, че нашите левчета са направили някой непознат щастлив“, каза в края на концерта председателят на фондацията Свилен Максимов. Той обяви, че благодарение да регистъра на даренията, който фондацията прави, чрез кода на сертификата за дарение всеки ще може да види точно за каква кауза са били изразходвани дарените от него средства.