„Дунав“ тръгва с настроение за мача с „Черно море“

0
25
„Дунав“ влезе в зона „Европа“

Футболистите на „Дунав“ най-сетне си отпочинаха от тежката серия три мача за шест дни и тръгват с настроение за срещата с „Черно море“ в Каварна.

От групата за мача ще отсъства само оперираният Искандар Джалилов, който се очаква да започне тренировки едва за пролетта.

„Момчетата тренираха с настроение тази седмица, след двата дни почивка и ще тръгнем за Каварна да откраднем точки“, заяви за ТВН треньорът на „Дунав“ Веселин Великов. „Няма как след 15-16 кръга да не се усеща умора в играчите, но ще стиснем зъби и ще изиграем и тези два мача, като ще търсим и добро представяне“, допълни наставникът.

„Дунав“ и „Черно море“ се познават отлично, припомни треньорът на русенци. Двата отбора редовно играеха контроли, докато „Дунав“ бе във втория ешалон, а през есента русенци спечелиха „домакинството“ с в Разград с 3:0. Сега амбициите на дунавци са да играят добър футбол и да си тръгнат с точки, които са им необходими, за да запазят мястото си в шестицата на Първа лига.

„Всичко около „Дунав“ е нормално, отиваме да играем с настроение в Каварна. Мисля, че няма с какво да се изненадаме и се надявам да се получи хубав мач“, заключи Веселин Великов.