Двама задържани да шофиране след употреба на алкохол и наркотици

0

Две бързи производства са образувани срещу водачи на МПС за шофиране с положителни проби за алкохол и наркотици, съобщават от полицията в Русе.

Нарушителите са заловени при проверки от екипи на Второ РУ и РУ – Две могили.

Около 04:10 ч. на 3 юни в гр. Русе на ул. „Чипровци“ полицейски автонаряд спрял лек автомобил „Кадилак“. В хода на последвалата проверка униформените установили, че водачът му – русенец на 36 г., управлява автомобила с положителни проби за алкохол и наркотици. Уредите показали съответно концентрация над 1.0 промила алкохол и  положителна реакция за амфетамин и метамфетамин. По случая е образувано бързо производство по описа на Второ РУ за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.

Около 09:10 ч. вчера от служители на РУ-Две могили спрели лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 25-годишен мъж. При направена проверка за употреба на наркотици с техническо средство е отчетен положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. На водача е съставен акт и издаден талон за изследване, след което е задържан и отведен в медицинско заведение, където е дал проби. По случая е започнато бързо производство по описа на РУ – Две могили за престъпление по чл.343б, ал. 3 от НК.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук