Двама задържани с наркотици  

0

Двама души са задържани за притежание на значително количество наркотици, съобщават от полицията в Разград. 

32-годишен мъж от кубратското село Медовене е задържан с наркотици в жилището, което обитавал в областния град. Разград. При претърсване са намерени и иззети бяло кристално вещество, реагиращо на метаамфетамин и приспособление за пушене на дрога – бонг. При последвалото претърсване в автомобила му „Фолксваген Тигуан“, в тайник под волана са открити 145, 40 грама амфетамин и везна. Кристалообразното вещество, поставено в найлонова торба, е придобито и държано с цел разпространение.  

Уведомен е дежурен прокурор в Окръжна прокуратура – Разград. По случая се води разследване за престъпление по чл.354 А, ал.1 от НК. На 32-годишния мъж е повдигнато обвинение, взета му е мярка „подписка“ и му е наложена забрана за напускане на страната. 

При друг случай, около 19,30 ч. снощи служители на РУ-Исперих спрели за проверка лек автомобил „Ауди 80“. В хода на полицейската проверка е проверен багажът на 33-годишен пътник в колата. Намерени и иззети са 6,5 грама бяло кристалообразно вещество /метаамфетамин/ и 2,5 грама суха тревиста маса /канабис/. При последвалото претърсване на адрес в град Исперих, обитаван от мъжа, е открита суха тревиста маса, която при тестване реагира положително на марихуана. Притежателят на дрогата е задържан. По случая се води досъдебно производство по чл.354 А, ал.3 от НК. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук