Две жени в кв. Здравец Север загинаха на Богоявление

0
Голям пожар

Две жени загинаха на Богоявление в Русе. Едната се задушила при пожар в дома й, втората паднала от балкона на апартамента, в който живее.

И двата трагични инцидента станали в кв. „Здравец Север“ рано тази сутрин. В апартамент на втория етаж на блок „Родопи“, в който живеели две възрастни сестри, избухнал пожар. Едната от тях се опитала да се изкачи по стълбите, за да предупреди домоуправителя, но се задушила от дима. Въпреки усилията, пристигналият на мястото екип не успял да я спаси.

Изпратените на място огнеборци отцепили района и започнали да евакуират обитателите на жилищния блок, като се наложило част от хората да бъдат евакуиран със стълба отвън. По информация от „Спешна помощ“, трима души са получили обгазяване. Те са откарани в русенска болница без опасност за живота.

По същото време в съседния жилищен блок „Родина“ жена паднала (или се хвърлила) от терасата на апартамента, в който живее. Самоличността й все още не е установена, районът е отцепен, криминалисти се занимават с изясняване на случая.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук