Екшън пред дискотека в Бяла, мъж млати трима с тояга

0

42-годишен мъж е задържан за 24 часа са нанесен побой над трима души, като на единия от потърпевшите се наложило да търси лекарска помощ, съобщават от полицията.

Сигналът за инцидента пред беленска дискотека бил подаден малко преди 3:30 м. сутринта в събота. Изпратеният на място дежурен екип от районното управление установил двама души – на 20 и 27 години, които имали видими наранявания по главите си. От присъстващите на място била получена информация, че с тях е имало още един мъж на 41 г., който пък бил откаран с кола към местната МБАЛ.

В хода на изясняване на случая станало ясно, че около 03:10 часа пред дискотеката спрял черен лек автомобил БМВ, от който слязъл 42-годишен мъж от Бяла с дървена пръчка в ръка, наподобяваща бухалка. Без да каже нещо мъжът започнал да нанася удари с нея по тримата мъже. След като им нанесъл по няколко удара той се качил в автомобила си и си тръгнал. Впоследствие въпросният мъж е установен от полицията и е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР за изясняване на случая. Започнато е разследване по случая, като е образувано бързо производство.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук