ФК „Дунав“ благодари на феновете за огромната подкрепата

0
26
ФК „Дунав“

Благодарим за невероятната подкрепа, заедно ще ставаме още по-силни.

Това пише в обръщение на ръководството на ФК „Дунав“ Русе към феновете на отбора.

Уважаеми Дунавци,

Нашият „Дунав“ продължава да твори история. След изравняването на рекордното за отбора ни четвърто място, последва и участието в Лига Европа. Нещо, което не се бе случвало от 42 години. За съжаление, късметът не бе с нас и пропуснахме да се поздравим с успех и отстраняване на по-опитния тим на „Иртиш“ Павлодар. Доказателство за добрата игра на възпитаниците на Веско Великов бяха адмирациите, които получихме след това и от нашите противници.

Всичко това нямаше как да се случи и без Вас, защото привържениците на „Дунав“ са и ще продължат да бъдат неделима част от футболния клуб.

Въпреки намаления капацитет на Градския стадион в Русе, Вие направихте всичко възможно нашите „дракони“ да усещат непрестанната Ви подкрепа. Бурята и проливният дъжд също не Ви спряха и Вие за пореден път доказахте, че сте верният 12-и играч на ФК „Дунав“ Русе.

Вие за пореден път демонстрирахте подкрепа, която да дава увереност и сили на всеки един играч в „Дунав“ и да вдъхва респект у противника. Подкрепа, присъща на жителите на града, носител на европейския дух и култура в България от векове. Подкрепа, която да е за пример и за която да продължават всички да говорят само с позитиви и адмирации.

Това е верният път и ние ще продължим да го следваме заедно, да се развиваме заедно и да мечтаем още по-смело, се казва в обръщението на ръководството на ФК „Дунав“.