Футболен мач и флашмоб в подкрепа на Яни от Русе

0

Две благотворителни мероприятия за набиране на средства ва лечението на 6-годишната Яница Карачорова ще се проведат в Русе.

Мачът тази неделя от 17:00 между „Дунав“ и „Интер“ (Добрич) ще бъде благотворителен. Входът е 2 лева, като ще има и урни, където можете да помогнете с каквато и да е сума по желание. Всички приходи от този двубой ще бъдат дарени за лечението на Яни.

6-годишната Яница от Русе има нужда от средства за лечение, да помогнем!

На 1 юни от 14 ч. деца от Студио за съвременни танци „FREEDOM” пък ще представят флашмоб изпълнения. Едната група ще започне своите танци от Регионалната библиотека „Любен Каравелов“ на площад „Батенберг“ и ще продължи по ул. „Александровска“, а втората група ще увлича русенци да танцуват от Парка на Младежта по ул. „Александровска“

Финалният флашмоб, озаглавен „Свободата да се движиш“, е с начало 16 ч. пред сградата на Община Русе, където всички могат да се забавляват с момчетата и момичетата студиото.

На всяка точка и по двата маршрута на техните изпълнения, ще има шапка за набиране на средства, които децата – възпитаници на Анита и Алекс Асенови, ще дарят за каузата на 6-годишната Яница.

Ако не можете да присъствате на някое от събитията, можете да преведете средства на:

Банка: Обединена българска банка (ОББ)

BG86UBBS80021018888650

титуляр: Яница Петрова Карачорова

гр. Русе

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили