ГЕРБ обмислят вот на недоверие?

0

ГЕРБ обмислят вот на недоверие срещу правителството. Това каза пред Българското национално радио председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„Правителството е хибрид от тотално противоположни по идеология партии без управленска програма. Досега никое правителство не е започвало мандата си без ясна концепция и без план за справяне с кризите. Елементарната човешка логика е, че който не се справя с управлението на страната, трябва да напусне. Логиката на Бойко Борисов е, че не трябва да остане неубеден човек, че промяната е към по-лошо и в последствие хората не трябва да им гласуват вот на доверие. Колкото повече дни има това правителство, толкова това е по-вредно за държавата“, каза Атанасова. Тя допълни, че протестите не са политически, а социални и са ясен знак за несправяне на правителството с нито една от сферите на живот.

По думите ѝ правителството не планира нищо, което да е публично известно.

„Няма нужда опозицията да подкопава управлението, защото то се е закопало отдавна. Обмисляме вот на недоверие, има много теми, за които да се поиска вот на недоверие. На първо място ще поискаме оставката на зам.-председателя на Народното събрание. Тази коалиция би издържала само и само да остане във властта“, каза Десислава Атанасова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук