ГЕРБ-СДС похвали кмета Милков за становището му за законопроекта за такса „Мост“

0

Положителна оценка за становището на кмета на Русе Пенчо Милков дадоха народните представители от ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и Драгомир Драганов.

„Не мога да пренебрегна един факт, който касае пряко народните представители от Русе. Законопроект свързан с „такса мост“, за който колегите от ДБ твърде медийно и през социалните мрежи афишираха, че единствено и само те подкрепят. Благодаря на кмета Пенчо Милков, който преди всичко оцени този законопроект като юрист, а не като наш политически опонент и каза своето мнение за него. Нашата парламентарна група имаше абсолютно същото мнение – абсолютно безполезен, немотивиран, зле написан законопроект, който беше използван само защото предстои предизборна кампания. И някой, чийто глас не се чуваше в парламента през всичките тези месеци, желаеше да си го залепи на ревера, като много загрижен за гражданите на Русе“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред журналисти в Русе.

Тя посочи, че не се прави по този начин и каза, че са отворени с експертна оценка, поради факта, че в групата на ГЕРБ има двама министри на Регионалното развитие и благоустройството, на които този проблем е стоял на вниманието твърде дълго. Експертиза има във всяка група, но тя не бива да бъде пренебрегвана с популистки цели, допълни Десислава Атанасова.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук