Гледаме „сините феи“ на видеоекран

0

Привържениците на шампионките са решили да се съберат във фоайето на зала „Дунав“, където вече е създадена необходимата организация мачът да се излъчва на два екрана. „Така отново ще сме заедно и близо до нашите любимки, които ще могат и да усетят нашата подкрепа“, споделят момчетата и момичетата от фен клуба „Дунав завинаги“.

„Бяхме ощетени с това наказание. Ходил съм с нашия отбор в цяла България и смело мога да заявя, че ние сме една от най-културните публики. Естествено е, че винаги има и много емоции покрай игрището, но всичко е било в нормални граници. В това отношение не смятам, че навсякъде мерят с еднакъв аршин. „Дунав 8806″ обаче винаги е доказвал, че може да се вдигне в най-трудните моменти и да победи. Затова всички ще сме там и ще подкрепим от фоайето на залата нашите любимки. Момичетата няма да се чувстват сами“, сподели управителят на русенска автошкола Михаил Панайотов.

„Призовавам зрителите да подкрепят шампиона „Дунав 8806″ с всички позволени средства, макар и извън трибуните, да не се поддават на негативни емоции и да запазят залата, в състоянието, в което е сега“, споделя от своя страна иначе емоционалният Васил Тодоров, който също е част от постоянното присъствие в залата.