Глобиха абитуриенти за безотговорно поведение на пътя

0

16 абитуриенти са санкционирани за безотговорно си поведение на пътя, съобщават от полицията в Разград.

Между 11.30 и 13.00 часа вчера полицейски служители засекли колона от 12 автомобила, чиито водачи надували клаксони и вдигали шум по улица „Дунав“ в Разград. След установяването им, вилнеещите били глобени с актове за нарушение на чл.30 от ЗДвП. Всички са ученици в ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“.

Малко преди това по улица „Камчия“ в Разград от служители на „Пътна полиция“ установили два автомобила „БМВ“, шофирани от двама 18-годишни възпитаници на ПГИ „Робер Шуман“. Колите са временно спрени от движение до отстраняване на техническия им проблем – липсващи елементи от шумозаглушителните системи. Водачите са санкционирани за нарушения по чл.139, ал.1, т.1 от ЗДвП. Глобен е и пътник в единия от автомобилите, който висял опасно през шибидаха на колата – нарушение по чл.137, т.1 от ЗДвП. Служителите на „Пътна полиция“ засекли и 18-годишна водачка на „Фолксваген Голф“, която използвала клаксон по бул. „Априлско въстание“, без обстоятелствата да го налагат. Ученичката от ГПЧЕ е санкционирана с фиш за нарушение по чл.30 от ЗДвП.

Незабавно са проведени срещи с директорите на съответните учебни заведения в Разград. Проверките ще продължат, като ще бъдат използвани и необозначени служебни автомобили, и снимков материал.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук