Годишен хороскоп за 2016 г.

0

vezniВЕЗНИ

За вас през 2016 година ключовата дума ще бъде „промяна“. През изминалите две години повечето от вас преживяха поне една голяма трансформация във важна област – идентичност, взаимоотношения, семейство, кариера.

Кариера и финанси

При много от вас през 2016 година темата за кариерата като че ли ще остане на по-заден план. Хармонията в отношенията с любимия човек и семейните въпроси ще бъдат доста по-важни, особено ако точно там се случват най-съществените промени.

Любов и семейство

Интимните отношения и семейството ще бъдат много важни за вас през 2016 година и голяма част от преживяванията ви ще бъдат свързани именно с промени в тези области. През тази година ще завършат дълбоките трансформации, които при много от вас се извършваха в интимните и партньорските отношения през последните две-три години.

Здраве

Няма причини да не бъдете в добро здраве през 2016 година. Напротив – сега е вашият шанс да се освободите от някои навици, които ви вредят, а също така и от потиснати емоции, които не ви позволяват да продължите напред и да се чувствате добре със себе си.

 

skorpionСКОРПИОН

2016 може да бъде изключително успешна и плодотворна година за вас, но, за да може да се случи това в максимална степен, е добре да спазвате две препоръки. Първата е да откриете нещо, което изключително много искате, и да насочите цялата си страст, за да постигането на това свое желание.

Кариера и финанси

През 2016 година вниманието ви ще бъде насочено към занимания, които ви вдъхновяват. Така че, ако кариерата ви е вашата страст или копнеете да творите и да се изявите в някаква сфера, насочете усилията си в тази посока – годината ще бъде плодотворна за вас.

Любов и семейство

2016 година ще бъде добра за вашите взаимоотношения – може да създадете нови приятелства, да се присъедините към някакъв клуб или към група, а тези от вас, които търсят любовта, да срещнат сродна душа. В любовен план годината за вас ще бъде емоционална и страстна.

Здраве

За вас през 2016 година няма сериозни рискове за здравето, ако се грижите за себе си и успявате да насочите енергията си към нещо значимо и полезно. Емоцията, с която е добре да внимавате, е гневът, тъй като, ако го потискате, той може да се отрази разрушително на тялото ви.

 

strelecСТРЕЛЕЦ

2016 година ще бъде изключително важна за вас, защото ще разберете дали сте поели по правилния за вас път – ако стане така, може да очаквате трайни резултати и признание; ако ли не – тогава вероятно ще се наложи да преосмислите някои неща и да направите корекции. За някои от вас годината ще бъде изпълнена с предизвикателства, защото основното изискване на звездните влияния е да бъдете максимално честни – нещо, което вие обикновено правите без проблем, що се отнася до комуникацията с другите, но ви се удава по-трудно, щом става въпрос за честност към самите себе си.

Кариера и финанси

2016 година ще бъде успешна и в професионално, и във финансово отношение за онези от вас, които използват личните си способности и умения в работата и не се страхуват да вложат повече труд, за да постигнат целите си. Ще имате както чудесни идеи и възможности да се впуснете в нови начинания, така и шанс да утвърдите постигнатото.

Любов и семейство

2016 година не е от най-благоприятните години за започване на нова връзка, но пък е много подходяща да определите кои отношения си заслужава да поддържате и кои е по-добре да оставите в миналото. И все пак, ако срещнете човек, който ви пасва и когото чувствате като сродна душа, има шанс за сериозна връзка.

01

За да не подлагате здравето си на излишни рискове през 2016 година, пестете силите си. Това не означава да бездействате, а да насочвате енергията си там, където е нужна – според обстоятелствата и според приоритетите си.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук