Годишен хороскоп за 2016 г.

0
54

kozirogКОЗИРОГ

Ако през 2016 година се стремите към спокоен и сигурен живот, ще останете разочаровани. Както през 2015-а, и сега ви очакват изненади и промени. При някои те ще се случват в личния живот, при други – в професионалния, но където и да стават, със сигурност ще бъдат значими и ще преобръщат представите ви за самите себе си.

Кариера и финанси

Като изключим онези от вас, решили да пренебрегнат работата заради семейни ангажименти или по други поводи, за останалите 2016 година се очертава благодатна по отношение на кариерата. Ако сте доволни от настоящата си работа и се чувствате оценени добре, през следващите месеци може да успеете да се докажете, да се развиете в това, което правите, дори да получите повишение.

Любов и семейство

През 2016 година пред вас стои задачата да поддържате баланса във взаимоотношенията си. Ако се опитвате да се налагате или да доминирате над човека до вас, това ще се превърне в сериозна предпоставка за конфликти.

Здраве

През 2016 година ще бъде потребно да се грижите не само за физическото, но и за емоционалното си здраве. Ако се появи заболяване или неразположение, нищо чудно причината да бъде стресът или преумората.

 

vodolejВОДОЛЕЙ

2016 година ще бъде важна за вас, защото ще ви изстреля нагоре – към върха, който искате да покорите. В резултат на това ще се радвате на повече престиж и на признание. Амбициите ви ще бъдат големи и ще успеете да вложите енергията си в постигането на някаква по-значима професионална цел.

Кариера и финанси

Кариерата и приносът ви към обществото ще бъдат във фокуса на вниманието ви през 2016-а. Годината е много благоприятна за основаване на собствен бизнес или за разширяване на вече съществуващ, за стабилизиране на делово партньорство и за всякакъв вид сътрудничество – с колеги, делови партньори и организации.

Любов и семейство

Любовта като че ли ще остане някак на заден план през 2016 година заради силния акцент върху кариерата и социалния живот. Вече обвързаните представители на знака обаче ще имат шанс да постигнат повече интимност с партньора си и да задълбочат отношенията си.

Здраве

Едва ли има причина да се безпокоите за здравето си през 2016 година. Ще имате достатъчно енергия, тонусът ви ще бъде висок и ще се чувствате чудесно.

 

ribiРИБИ

2016-а вероятно ще бъде за вас една от най-интересните и непредвидими години, които сте изживявали. От една страна, ще има чудесни шансове да направите промени и да постигнете повече удовлетворение в две важни области, от които зависи щастието на всеки човек – любовни отношенията и кариерата.

Кариера и финанси

Посоката на професионалното ви развитие ще бъде един от основните въпроси, които ще ви занимават през 2016 година. Възможни са промени в тази сфера, но какви точно ще бъдат те зависи много от това дали сте на правилното място и дали наистина използвате дарбите и уменията си, за да се реализирате.

Любов и семейство

Що се отнася до любовта, през 2016 година вашият знак ще бъде един от късметлийските. Интимните отношения ще ви занимават активно и, ако търсите нова любов, има голям шанс желанието ви да се сбъдне.

Здраве

През 2016 година е потребно да се грижите повече за себе си. Може да има моменти, в които да не ви достигат сили, да се чувствате отпаднали или просто да сте по-разсеяни.