Градят „мост“ между студенти и топ компаниите

0
35

Форумът представлява платформа за изграждане на мост между студентите и топ компаниите в България. Събитието се провежда в три града в България, като в Русе ще се проведе за втора поредна година на 18, 19 и 20- ти Април в Русенския университет.

Форумът цели да обогати практическите знания на студентите чрез решаване на бизнес казуси, да скъси дистанцията и да постави правилни очаквания между бизнеса и студентите и по този начин да подпомогнем развитието на бъдещите лидери в България.

Програма:

Ден първи – Успешни личности ще споделят своя опит и мнение за развитието на бизнеса в България. Студентите ще имат възможността да поговорят с експерти в областите, в които се развиват.

Ден втори – Студентите ще се потопят в решаването на реални казуси в сферата на бизнеса, маркетинга и информационните технологии, благодарение на нашите партньори в лицето на Еконт Експрес, Нетуъркс България, Startup Factory и други.

Ден трети – Студентите ще получат съвети за планиране на кариерния си път, а изявените в казусите екипи ще бъдат наградени.

Регистрация за участие можете да направите ТУК

Повече информация може да се получи на сайта на организацията или на Фейсбук страницата на проявата.