Хард рокът не допадна на публиката, „Intelligent Music Project“ не достигнаха финала на Евровизия (видео)

0

Представителите на България „Intelligent Music Project“ не се класираха за големия финал на „Евровизия“.

Българите – Рони Ромеро,Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Димитър Сираков и Бисер Иванов излязоха под №7 на голямата сцена и изпълниха песента Intention! Изпълнението на рокаджиите беше може би най-доброто за вечерта – ясен вокал, чист, стабилен, заради Рони Ромеро, обрано и професионално присъствие на сцената – всичко, което се искаше от тях, те го дадоха. Стопроцентов як хард рок. Сред специалните визуални ефекти, които допринесоха за по-въздействащото изпълнение на песента, бе триметрово „звуково ядро“, разположено на сцената.

За съжаление от една страна по-престижни места на песенния конкурс напоследък заемат по-посредствени парчета, чийто мелодии трудно се запомнят, а сценичното поведение на изпълнителите е някак гротескно. Вотът обаче зависеше от българите в държавите-участнички в първия полуфинал, както и в Италия и Франция.

Общо 17 страни участваха в първия полуфинал. До финала достигнаха 10 от тях – Литва, Швейцария,Украйна, Нидерландия, Молдова, Португалия, Исландия, Гърция, Норвегия и Армения. Вторият полуфинал ще се проведе в сряда, на него ще се явят още 18 държави.

Музикантите от Западна Украйна и тяхната песен „Стефания“ са фаворити за победа на тазгодишното издание на конкурса в Торино, сочат букмейкърите.

 

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук