Химикалки, роботи, картини в „Академията на скритите таланти“

0

himikalki11Мотото е „Учените в триъгълника на знанието“, а целта е да се представи „непознатия образ на учения“, разкриващ неговите таланти извън изследователската лаборатория. В академията се включиха над 25 преподаватели. Един от тях, доцент, представи колекция химикалки, която е събирал в продължение на 25-30 години. Сред експонатите има такива, забравяни от студенти по време на изпит, други – подарък от приятели и т.н.

nost_na_uchenite15Началото на „Нощта на учените“ беше поставено с награждаване и откриване на две изложби, представящи творческите разработки на участниците в конкурсите „Иновация на новия век“ и „Моето най-важно право като европейски гражданин“.

nost_na_uchenite13Кулминацията ще бъде тази вечер, когато в центъра на града ще се състои организираният от университета и Община Русе хепънинг „Нощта на учените в Русе в подкрепа на кандидатурата на град Русе за  Европейска столица на културата 2019 г.“ В него ще вземат участие млади вокални изпълнители, танцови състави и певицата Дивна.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук