Хванаха жената, откраднала кутия с дарения от аптека в Русе

0

Полицаите от Първо РУ са установили жената, извършила кражба на кутия с дарения от русенска аптека. Както ви информирахме вчера, на 8 февруари вечерта в Първо РУ е постъпил сигнал за кражбата.

Според заявената информация престъплението е извършено от жена на възраст, която посетила аптеката на ул. Борисова в Русе, между 18:15 и 18:20 часа. След като отвлякла вниманието на аптекарката, карайки я да й даде вода, тя взела кутия с дарения, поставена пред клиентското гише и си е тръгнала с нея. За престъплението е сигнализирано по-късно от управителката на аптеката, след като тя е била информирана за случилото се от жената, която е работила по това време в обекта.

След получаване на сигнала е създадена организация от екипите на полицията, като са извършени множество обходи в района – пеша и с патрулни коли, но извършителката не е била установена същата вечер.

Случаят бе документиран и по него започнаха работа служители от Първо РУ в хода на образувано преписка. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия по горещи следи, вчера криминалистите са установили авторката на деянието – 65-годишна жена. Тя е задържана за 24 часа. Установена е и част от сумата от даренията. Работата по случая продължава.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили