Иън Пейс от “Дийп Пърпъл“ с концерт в „Канев Център“

0
329
Иън Пейс от “Дийп Пърпъл“

Барабанистът Иън Пейс от “Дийп Пърпъл“, който е  единственият оригинален член на групата, ще изнесе концерт в Русе, съобщават организаторите на проявата.

Това ще стане на 5 юни в „Канев Център“ на Русенския университет. В рамките на проекта си „Пърпендикюлър“ Иън Пейс ще представи хитовете на „Deep Purple“, които актуалният състав на групата не изпълнява от десетилетия на живо!

Концертите ще преминат ретроспективно, като феновете ще могат да чуят песни от албумите „Stormbringer“, „Burn“, „Come Taste the Band“, „In Rock“ и други, преминавайки през всички етапи от развитието на групата.

Иън Пейс е един от малкото все още концертиращи класици на рока, като едновременно с този статут остава на познатото ни топ ниво.

Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил “Суинг-Рок”, правещ го абсолютно неподражаем.

Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рок-музиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Концертът ще се проведе на 5-ти юни (сряда) в Канев Център, град Русе от 20 часа!

Билетите са в продажба в Билетен център Русенски Университет.