Инвитро център „Кунев“ отвори врати в Русе

0
89
„Медицински център д-р Кунев“

„Медицински център д-р Кунев“ за асистирана репродукция отвори врати днес в Русе.

Това е модерен и съвременен център, включващ в дейността си специализирана извънболнична помощ по акушерство и гинекология, хирургия, урология, педиатрия, образна диагностика. Оборудван  с нова съвременна апаратура за диагностика по световни стандарти в медицината. Лечебното заведение е с основна насоченост към бременната жена, майчинството, семейното планиране, репродуктивните проблеми в семейството (стерилитет) и проблемите на жената в различните й възрасти (от ранна детска възраст до климактериум – менопауза).

Клиниката разполага с операционна зала за еднодневна хирургия и леглова база за престой до 48 часа, както и със собствена лаборатория, която осигурява на пациентките бързи и адекватни  изследвания, назначени от различните специалисти.

Центърът е лицензиран да извършва дейности по асистирана репродукция. Инвестицията в апаратура и обучение на персонала, заедно с модерното оборудване позволява на медицинските специалисти да осъществяват всички методи за асистирана репродукция: инсеминация и инвитро.

Оборудван е с нова съвременна апаратура за диагностика по световни стандарти в медицината и висококвалифициран персонал.