Ирина Христова от Николово отпразнува 100-годишен юбилей

0

Стотния си рожден ден отбеляза Ирина Христова от село Николово. Да поздравят рожденичката се събраха кметът на Русе, на населеното място – Златан Ванев, цялото ѝ потомство, роднини, приятели и съседи.

Пенчо Милков връчи парична награда на столетницата и я поздрави за достойно извървения път. „Позволете ми да изразя преклонението си пред Вашите мъдрост, трудолюбие и житейски опит. Дълголетният Ви път е пример за всеотдайност, отговорност и е достоен за подражание“, поздрави я кметът на Община Русе и ѝ пожела да се радва на обичта и грижите на своите близки. Ирина Христова обеща да го покани и на 101-вия си рожден ден.

Роднините на баба Ирина споделиха, че тя е много отговорен и трудолюбив човек. Продължава да се грижи за градината си сама, сади и отглежда насажденията. Родена е през 1923 г. в тогавашното село Липник. На младини тя пристава на любимия си човек, въпреки че я иска богат момък от града. Десетки години работи в земеделието, а последните 10 преди пенсионирането си е служител в детска градина.

Ирина Христова бе поздравена с изпълнения на фолклорната група към пенсионерски клуб „Липник“ и получи много подаръци и цветя от гостите на юбилея си.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук