Искрен Веселинов призова за „репресивна реакция на бунта на бежанците в Харманли“

0
29
ВМРО и НФСБ в Русе

Нужно е да има репресивна реакция на бунта на бежанците в лагера в Харманли, призоваваме вътрешния министър да я организира незабавно.

harmanli-bejanci-bunt03Това каза русенският депутат от ПГ на „Патриотичен хронт“ Искрен Веселинов във връзка с бунта на бежанците в лагера в Харманли.

“За нас „Обединените патриоти“ това е инцидент, който предвиждахме. За нас трябва да има бърза, адекватна реакция на силите на реда, безкомпромисна. Нужно е да има репресивна реакция, подчертаваме това и призоваваме министъра на вътрешните работи да я организира незабавно.

Имаме информация, че в момента се действа меко“, коментира Искрен Веселинов. Според него всички тези, които палят и демонстрират неуважение към българския закон, трябва да бъдат репатрирани в най-спешен порядък.

„Като преди това трябва да бъде установена съпричастността на всички онези, които са били подбудители и организатори на тези вандалски прояви и да понесат цялата строгост на закона, арести, излежаване на присъди и всичко останало“, добави Веселинов.