Избраха първите участници в „Грийн рок фест“ Русе

0

Организаторите на „Грийн рок фест“ избраха първите участници в тазгодишното издание на фестивала в Русе, Мария Атанасова, управител на едноименното сдружение, което организира традиционната музикална проява.

Тя припомни, че в 16-ото издание на форума, който ще се проведе на 7 и 8 септември, тази година основен акцент ще бъде семейството. Подадени са 12 заявки от рок групи от цялата страна, в които има поне двама членове на семейство.

„Взехме решение да дадем шанс на едни от най-младите кандидати за тази инициатива – групите DnD от Шумен, в която има брат и сестра, и DetMag от Пловдив – с трима бащи и трима сина. Тъй като предвидливо оставихме още 2 свободни слота за тазгодишното издание, ще поканим и Strykers от Плевен, в която има двама братя, и Дилема от Русе, в състава на която са баща и син и съпруг и съпруга. Останалите групи ще бъдат добре дошли в следващи издания на фестивала“, каза Атанасова.

Очаква се официалната програма на форума да бъде готова през август.

Атанасова припомни, че идеята на фестивала е да даде шанс на групите в началото на кариерата им да изпълняват своята музика на една сцена с местни и световноизвестни звезди, както и да се грижат за природното наследство.

Сред специалните му гости са били известни музиканти и групи като Джо Лин Търнър, Джон Лоутън, „Назарет“, Тим „Рипър“ Оуенс, Рони Ромеро, Миленко Матиевич, „Бонфайър“, „Тангра“, Б.Т.Р., „Фондацията“, Васко Кръпката, Милена Славова, „Кикимора“, „Фактор“, „Обратен ефект“, Валди Тотев и др.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук