Избраха Стоилов за „Кмет на месеца“

7
4617

Вотът се състоя през последните две седмици на сайта www.kmeta.bg и приключи с 64% подкрепа за русенския градоначалник.

Стоилов беше номиниран от Портала на българските общини, заради поредното успешно издание на фестивала „Аз, градът”.

Русенският граядоначалник се съревновава с още 4 свои колеги от градове с население над 20 000 души – кметът на Панагюрище Никола Белишки, класирал се на второ място с 31%, както и с почти приблизителен резултат кметовете на Троян – Донка Михайлова, на Перник – Росица Янакиева и на Гоце Делчев – Владимир Москов, които също бяха номинирани и участваха в надпреварата.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Дребните са вредни! Тях и Сталин не ги е обичал! Нашия кмет бил номиниран в категория “Фестивали”! Много важно! А кога ще бъде кмет в категорията хигиена,озеленяване и благоустройство на града?

  2. Колко детски градини, колко площадки, колко събития се осъществиха в Русе покрай тоя човек и пак политическите тролове ще намерят косури..

  3. Стилиян Иванов и Mitaka Dimitar са откровено фалшиви профили. Това не са нищо повече от фейсбук тролове, но които им се плаща за да слагат негативни коментари под неудобни за наемателите им политически фигури.

  4. Ти очевидно съществуваш, но не под това име… Глупости написани от тролски профили нямат особена тежест.

  5. @Stundji99 Много бих искал да ми кажеш къде са тея новите детски градини и площадки, които са се осъществили? Аз лично освен нови банки, казина и дупки – други нови работи не виждам в тоя запустелия град… Аман от промити мозъци в тая изостанала държава или по-скоро в това деградирало племе.