Изграждат спомагателна инфраструктура за ремонта на Дунав мост

0

В процес на изграждане е спомагателната инфраструктура за предстоящия основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе.

Обектът се намира в ляво от граничния пункт. На мястото ще има помещения за почивка и хигиена на работниците. Определено е и пространството, на което ще бъдат складирани необходимите материали и ще бъде разположена нужната техника. Работи се и върху изграждането на необходимите комуникации, включително осигуряването на ток и вода.

Вече са направени проби на светофарните уредби и те могат да бъдат пуснати в действие при започване на ремонта. В зависимост от броя чакащи автомобили, светофарите ще могат да бъдат управлявана и ръчно, за да може да се освобождава по-бързо трасето.

Ремонтът се очаква да започне до средата на месеца. Изпълнител на основния ремонт на Дунав мост е ДЗЗД „Дунав мост“. Стойността му е 44 877 228,68 лв. с ДДС. Срокът за изпълнение на строителните работи по договор е 730 дни. Строителният надзор ще осъществява ДЗЗД „Дунав мост-ПИИ-Строл“. Стойността на техния договор е 848 400 лв. с ДДС.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук