Излезе от печат луксозният каталог „Ex Libris – Ex Piscatibus“ 2022 

0

Излезе от печат двуезичен каталог (на български и английски език) на ХVІІІ Международен конкурс за екслибрис „Ex Libris – Ex Piscatibus“ 2022, организиран от Регионална библиотека „Любен Каравелов“.  

Изданието се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата на Република България и Програма Култура на Община Русе. 

ХVІІІ Международен конкурс за екслибрис „Ex Libris – Ex Piscatibus“ през 2022 г. се проведе под патронажа на Министерство на културата. 

В началото на каталога са отпечатани обръщенията на кмета на Русе Пенчо Милков и директора на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ Теодора Евтимова. Следват регламентът за участие, критериите за оценяване и съставите на журитата в трите категории на конкурса.  В основното тяло са включени творби на 244-мата автори от 30 държави от цял свят, които се включиха във форума през тази година. В края са поместени логото на ХІХ Международен конкурс за екслибрис „Ex Libris – Ex Dilemma“ 2023 и регламентът за участие. 

Форматът на каталога е съобразен с малките графики, тялото е подвързано със спирала. Печатът и подвързията са на Авангард принт, Русе. 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук