Изправят 50-годишна русенка пред Темида, опитала да убие мъжа, с когото живее

0

Окръжна прокуратура-Русе внесе в съда обвинителен акт срещу 50-годишна русенка за опит за убийство, съобщиха от държавното обвинение.

На 29 декември 2020 г. Б.Г. направила опит умишлено да умъртви И. Й., с когото живеели съвместно. Според обвинителния акт Б.Г. системно злоупотребявала с алкохол и влизала в конфликти с  И.Й.  На няколко пъти той искал да се разделят и обвиняемата да напусне дома му, но тя не се съгласявала, тъй като нямало къде да живее. Постепенно отношенията им се влошили, като Б.Г. често проявявала физическа агресия към пострадалия и му се заканвала, че ще го убие.

На 29 декември 2020 г. около 05,00 часа двамата били в жилището си. Б.Г отново била под влиянието на алкохол и безпричинно започнала да се кара с мъжа. По време на разправията взела нож, доближила се до И.Й. и го пробола в лявата гръдна половина. Познати на двамата подали сигнал на тел. 112. Пострадалият бил откаран с линейка в УМБАЛ „Канев – Русе“ , където му била оказана медицинска помощ и бил настанен за лечение.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук