Как да се подмладите без риск за здравето – две терапии, които използват революционен подход

0

Естетичната дерматология стана доста популярна сред желаещите да се погрижат за своя външен вид и здраве. Тя е част от дерматологичната практика и наистина бележи изумителен  интерес от страна на пациенти, за които от първостепенно значение е здравето на кожата както и безопасността на прилаганите козметични разкрасяващи манипулации. Все повече клиники по естетична дерматология се появяват, а това е провокирано от факта, че съвременния пациент осъзнава ползите от това да повери своята красота в ръцете на  квалифицирани лекари дерматолози. Една от добрите клиники в Бургас е мирабел, а днес ще ви запознаем с два естетични метода, с които можете да повишите своето самочувствие и увереност.Плазмолифтинга  и възможностите за безопасно уголемяване на устните са сред терапиите, които в стерилна и напълно безопасна за здравето среда ще бъдат предоставени от дерматолозите от Мирабел Бургас.

PRP терапия – какво представлява

За почитателките на младата и красива кожа така наречения вампирски лифтинг е добре познат. Метода е познат под различни наименования, но всъщност става въпрос за идентичен процес на подмладяване и регенерация. Мирабел предоставя на своите пациенти извършването на плазмолифтинг Бургас като самата процедура се характеризира с това, че се използва собствената ви кръвна плазма, която  се инжектира в зоните, в които се цели регенериране и подмладяване на тъканта. Именно поради това терапията е известна и като вампирски лифтинг.

Това, с което се отличава този разкрасяващ и подмладяващ метод е това, че е нулев лиска от поява на каквито и да било странични реакции и алергии. А това е от съществено значение в случай, че имате чувствителна и предразположена към дерматологични проблеми кожа.

От клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас споделят, че плазмолифтинга е революционен метод за подмладяване, който дава на пациента:

  • Уникална възможност за клетъчно възстановяване без химикали или други медекиманти;
  • Използва се собствената кръвна плазма, която има регенериращ и възстановяващ ефект;
  • Плазмолифтинга може да се приложи не само като средство за подмладяване, а също така и за възстановяване на коса при алопеция;
  • Създава се по напълно естествен начин стимулирането на забавяне на процесите на стареене на кожата;
  • Метода е напълно безопасен и безболезнен.

За да можете да се насладите на ползите от плазмолифтинга е добре да имате предвид, че терапията се провежда в контролирана стерилна среда, което означава, че за провеждането ѝ е необходимо да посетите дерматологичен център, в който квалифицирани лекари дерматолози да приложат терапевтичния метод за разкрасяване.

По-сочни и плътни усти

Мечтата на всяка жена е да има красиво оформени секси устни. Не винаги природата ни дарява с този знаков елемент на лицето ни. Но разбира се, от Мирабел разполагат с решение, за уголемяване на устните в Бургас. Хиалуроновите филъри са сред най-популярните методи за повишаване плътността на определи зони и запълване на бръчки. Уголемяването на устни стана възможно с тази напълно безопасна процедура, тъй като е базирана на инжектиране на хиалуронова киселина в зоните, чиито обем желаете да бъде подобрен. Самата хиалуронова киселина е силен абсорбатор на вода, което дава възможност н акожата да се хидратира и да се повиши нейната плътност.

За по-сочни и плътни устни можете да посетите клиниката в Бургас и да се подложите на тази безопасна  и безболезнена интервенция, която ще повиши вашето добро самочувствие.

Сред най-основните предимства на този метод за уголемяване на устни дерматолозите отчитат:

  • Използва се напълно естествена и безопасна съставка, която се съдържа в организма ни, което на практика не води до нежелани алергии или друг тип странични реакции;
  • Хиалуроновата киселина, която се инжектира с цел повишаване обема на устните след време се резорбира от организма;
  • Терапията е приложима както за уголемяване на устни така и за уплътняване на бръчки, повишаване еластичността на определени участъци, скулптуриане на лице и други.

Всяка една от процедурите, с които ви запознахме днес е важно да се проведат от компетентни лекари дерматолози.

Платена публикация

 

 

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили