Какво да подарите на момиче за нейния 10-ти рожден ден?

0

Канени сте на специалния 10-ти рожден ден на момичето на вашата най-добра приятелка, колежка или пък на вашата собствена племенница. Не знаете, на какво да се спрете, а имате множество идеи, които не сте сигурни дали ще се харесат на празнуващото дете. Затова в днешната статия, ще ви предложим няколко страхотни варианта, с които ще изненадате детето и празникът му ще бъде запомнящ се.

Ежедневна рокля с интересен дизайн

Ежедневните летни модели детски рокли Doniceta са страхотен избор за подарък за малката дама. Моделите се обличат и събличат лесно, за максималното удобство на родителите и детето. 10 – тата годишнина е много специална в живота на всяко едно момиче, затова е важно да изберете наистина красив подарък. Предлагаме ви да се насочите към красивите летни рокли, с които ще може да изкара цяло лято.

Изберете интересните дизайни, модерните, летни цветове и флоралните мотиви. Не забравяйте и моделите на точки, които идеално се съчетават с красивите аксесоари за коса. Къдрици по ръкавите, панделка на талията или пък детайли от тюл са само част от вариантите, между които може да изберете. Спрете се на по-късите за ежедневието или на малко по-дългите за вечерни разходки.

Страхотни дрехи с името на рожденичката

Дрехите с имена са наистина много впечатляващи и определено ще направят по-специален празника на детето. Насочете се към разнообразните моделите с туту пола, с тениска или блуза в допълнение. Именно върху нея може да се изпише името на празнуващото дете и така празникът да стане още по-вълнуващ.

Изберете персонализирана пижама, комплекти с кукла или дори рокли, които са в разнообразни цветове и лесно може да съчетавате с дрехите, които вече притежава. Не забравяйте да разгледате различните аксесоари, които ще са допълващият елемент, който ще изгради цялата визия.

Ако искате да направите празника на всички от семейството специален, изберете тениски за майката, бащата и детето, които са с имената им и различни дизайни в предната част.

Официална рокля за специалното събитие

Спирайки се на официална рокля за това специално събитие, значи празнуващото момиче е наистина много важно за вас. Насочете се към по-светлите модели, с които ще прилича на истинска принцеса. Заложете на красиви аксесоари или изберете роклите, които са в комплект с такива. Не забравяйте да подберете правилно цвета, както размера, а материите са подбрани специално за деца и тяхната нежна кожа.

Изберете роклята, която е с красиви детайли, флорални мотиви, тюл или дори дантела. Не забравяйте да добавите красива връхна дреха, за малко по-студеното време. Насочете се към сако, болеро или стилна жилетка от плетиво. Така ще сте сигурни, че вашето дете ще бъде стилно, но и ще му бъде достатъчно топло.

Ако сте канени на събитието за рождения ден на 10-годишнината на момиче, то е добре да помислите за страхотен подарък. Насочете се към ежедневна рокля, с която ще може да прекара цялото лято, а уникалните дрехи с надпис ще са голяма изненада за всяко дете. Не забравяйте и официални рокли, с които ще направите събитието ѝ още по-вълнуващо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук