ПГО – Русе очаква с нетърпение кандидат-гимназисти за прием 2022

1

Професионалната гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ – Русе обявява началото на прием 2022 за ученици след 7-ми клас. Сред най-елитните паралелки на ПГО – Русе е тази по дуална форма на обучение в специалност „Производство на облекло от текстил“.

Уникалното на тази паралелка е, че гимназистите ще съчетават учене и работа, а след завършването на средното си образование те ще бъдат тесни специалисти по професия „Оператор в производството на облекло“ и ще имат подсигурено работно място в една от най-големите компании в града. Основен партньор на ПГО – Русе за  паралелката по дуална форма на обучение е Бадер България – компания от автомобилната индустрия, която произвежда луксозен интериор за гиганти като BMW, Mercedes, Audi и други.

В периода 5 – 7 юли предстои подаване на заявления за участие в първи етап на класиране в училищата с прием. Подаването на заявление за участие в първи и трети етап на класиране ще бъде само по електронен път на адрес https://infopriem.mon.bg. Това може да стане:

  • от всяко електронно устройство с достъп до интернет, по което и да е време на денонощието;
  • със съдействие на училището, в което ученикът завършва VII клас през профила на ученика в рамките на работния ден;

Всеки ученик има персонален профил в електронната платформа и индивидуален код за достъп.

За повече информация за паралелката, можете да се свържете с ПГО „Недка Иван Лазарова“ гр. Русе на телефон 082 834 946; адрес: гр. Русе, ул. Велико Търново 2;
e-mail: PGO_ROUSSE@ABV.BG; WWW.PGO-ROUSSE.COM

1 коментар

  1. Голяма реклама при среден успех на ДЗИ по БЕЛ под 3.00

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук