Какво вещаят звездите през новата 2021 година? I

0

Овен

2021 година за Овен ще бъде добра година. Най-смелите ви идеи имат всички шансове да станат реалност, благодарение на вашата упоритост. Сатурн ще остане в сектора на приятелските и социалните връзки през цялата година и ще ви донесе много промени. Всички връзки, които вече не ви служат, напускат живота си, а тези, които оцелеят, ще бъдат по-силни, въпреки че ще претърпят сериозни предизвикателства. Някои от вашите близки приятели могат да се преместят в чужбина, докато други могат да преминат през големи промени в живота. Юпитер ще бъде в същия сектор до 13 май, а след това от 28 юли до 29 декември. През това време ще ви донесе нови хора в живота ви, които ще имат сходни интереси на вашите. Това също е чудесен транзит за общуване с хора, които мислят еднакво и събрани около една и съща идея. Плутон в 10-и дом и тази година носи трансформации в сферата на кариерата, които ще се случват бавно и задълбочено. Много Овни ще бъдат фокусирани върху вътрешната работа върху себе си. Ще изследвате психиката си и ще се занимавате повече с духовност. Когато Марс влезе в края на лятото в дома на здравето, може да ви донесе здравословни проблеми. Време е да промените някои навици. Пазете се от неволни наранявания и резки движения. Нуждаете се от повече почивка. Когато имате почивни дни, използвайте ги разумно. Трябва да избягвате да се самолекувате. За всички консултации относно вашето здраве е най-добре да се консултирате с лекар. Отношенията с противоположния пол ще се развият добре. В любовните дела ви очаква голям късмет. Когато Венера се появи във вашия знак от 21 март до 15 април, най-големите ви любовни мечти и желания ще се сбъднат. Важен съвет за свободните представители на знака: През това време е важно да държите очите си отворени. Мечтаният партньор може вече да е наблизо. Пролетта ще бъде пълна с романтика за влюбените Овни.

Телец

2021 ви носи промени, които вече са започнали през предходните две години. Промените са свързани преди всичко в личен план, но и с работата. Най-голямата промяна тази година се случва в областта, свързана с кариерата, защото Юпитер и Сатурн ще бъдат в тази област. Може да започнете нов бизнес или да смените работата. Това също ще бъде голяма промяна, защото има шанс да започнете да правите нещо съвсем различно от преди. Промените със сигурност ще донесат нови, ценни уроци, които ще са важни за вас в бъдеще. Ако сте малко по-гъвкави от обикновено, тогава ви предстои добро време. Ще ви е необходима по-висока заплата, особено в средата на годината и тогава е възможно да работите извънредно и може би ще изберете две работни места. До края на годината усилията ви определено ще ви се отплатят и ще останете доволни от постигнатите резултати. Препоръчително е да намалите яденето и да промените диетата си, като избягвате мазни и пикантни храни. Добре е да се посветите на по-здравословен начин на живот и да бъдете повече сред природата, доколкото е възможно. Винаги, когато имате почивен ден, използвайте го по правилния начин и се опитайте да направите нещо добро за себе си. Един от приятелите ви може да е нечестен спрямо вас или да ви излъже за нещо. Добре е да обърнете специално внимание на любовния си живот, който може да е в застой в един период. Можете да идеализирате някого и някои неща могат да се случват зад гърба ви, които да не виждате.

Близнаци

2021 година е важна за вас и ще можете да изпълните желанията, към които се стремите отдавна. Ще имате много късмет, ентусиазъм и успех, което ще ви направи доволни и горди от себе си и от действията си. Вашите убеждения и цели могат да се променят. Ще тръгнете в нова посока и като цяло ще имате увеличени възможности да постигнете това, което искате през тази година. Уран във вашия 12 дом може да ви донесе вътрешни сътресения. Като цяло можете да спите по-лошо или да имате по-слаби нерви. Това също носи внезапни реакции, нестабилна психика. Въпреки че отвън нещата вървят добре, отвътре можете да се почувствате напрегнати и неспокойни още през първото тримесечие. Тези, които са склонни към страхове или безпокойство, ще почувстват по-остро това. Здравето е по-деликатно, така че трябва да се пазите от алергии, инфекции и вируси. Добре ще е да укрепите имунитета си система по естествен начин, за да избегнете възпалителни процеси в организма. Също така бъбреците и сърдечно-съдовата система ще бъдат по-чувствителни, така че е препоръчително да ходите на редовни годишни прегледи. Ако имате връзка, внимавайте как общувате с партньора си, особено в началото на годината. Могат да възникнат разправии и кавги, поради неясна информация или поради ревниви сцени. Разумно ще е да контролирате емоциите си и да не прехвърляте личното си недоволство на него/нея. От февруари ситуацията ще стане по-спокойна и ще остане такава до края на годината.  От 15 април до 9 май Венера транзитирайки през вашия 12 дом лесно може да ви отведе в паралелна връзка. Ще бъде наистина трудно да устоите. Тази година необвързаните е възможно да започнат връзка с някой, с когото са в приятелски контакт. Има голям шанс този човек да е от чужбина.