Какво вещаят звездите през новата 2021 година? II

0

Рак

2021 година ще е добра за вас, в която ще можете да прогресирате във всички области на живота. Относно кариерата ви, това ще бъде трудна година, в която ще трябва да се научите да балансирате между личния живот и работата. Вашите професионални (бизнес) цели са големи, но не са непостижими. Трябва да вложите всичките си налични таланти, знания и способности, за да постигнете значителен напредък. Това няма да е лесна задача, но ще бъдете доволни от постигнатото. Въпреки че в началото на годината нещата ще се  бавят и не всичко ще върви по план, от март нататък ще имате възможност да блеснете в сферата на кариерата и да докажете на всички колко струвате. През годината ще се радвате да преминете на нова работа, ако ви предложат по-висока заплата. Уран в Телец ви носи напрежение в отношенията с приятелите. Тази година едва ли ще можете да разчитате на тях. Връзките с някои приятели ще охладнеят, така че ще изкристализира кой е ваш истински приятел и кой е с вас заради ползата. Преходът на Юпитер – вашия управител на здравето –  във Водолей показва, че тази година трябва да обърнете повече внимание на здравето. Като цяло можете да бъдете по-изложени на стрес в ежедневието и следователно по-напрегнати. През по-голямата част от март и април, са възможни нарушения в съня, повече вътрешно напрежение и нервност. Възможни са проблеми с вените и кръвоносните съдове, сърдечно-съдовата система. Предизвикателният период за здравето е от 8 октомври до 5 ноември, когато някои от вас може да имат проблеми с черния дроб. Тази година ще бъде белязана не само от упорита работа, но и от пътувания и приятни преживявания с приятели, семейство и партньор. Семейството ви е важно за вас и ще прекарвате много повече време с близките си. Що се отнася до любовта, ще се радвате на страстни и романтични мигове. Ако сте във връзка, нищо съществено няма да се промени, просто ще имате повече красиви моменти с партньора си. Юни е добър период за влюбване и започване на емоционална връзка. Свободните Раци най-вероятно ще успеят да намерят своята сродна душа през това време.

Лъв

2021 е предизвикателна година за вас, в която ще се научите как да бъдете в унисон със себе си и желанията си. Предизвикателствата ви очакват във всички области на живота и няма да сте готови за някои от тях – което не означава, че няма да ги преодолеете! Уран в сферата на кариерата ви носи промени и адаптация към новите тенденции. През първото тримесечие са възможни конфликти и несъгласие с ръководството, което създава напрежение на работното място. Ще ви трябва много търпение и понякога ще трябва да мълчите и да не изразявате недоволството си, така че в крайна сметка всичко да е най-добре за вас. Има възможност за смяна на работата през този период. Някои Лъвове често могат да сменят работата си или да променят бизнеса. През първите месеци се препоръчва да не се инвестира, а да се изчака по-добрата възможност. През пролетта може да се обтегнат приятелските отношения и дори да прекъснете някое от тях. Когато Марс влезе във вашия знак от 11 юни до 28 юли, това ще ви донесе повишаване на самочувствието и силата на волята. Това е периодът, в който ще бъдете предприемчиви и когато ще вложите много енергия, за да постигнете целите си. Що се отнася до здравето, стресът е силно изразен, така че трябва да се научите да го контролирате напълно, защото той може да повлияе на вашето здравословно състояние, както и на всички аспекти на живота. Правете повече разходки, бъдете по-физически активни, опитайте техники, които ще ви отпуснат и си позволете колкото се може повече време за почивка. Като се има предвид, че Юпитер и Сатурн са във вашия сектор на взаимоотношенията тази година, ще станете свидетели на огромни промени в тази област. На първо място, всяка връзка, в която няма отговорност и не върви, ще бъде прекратена. Това може да доведе до раздяла и развод. Много Лъвове ще решат да прекратят връзката, в която са и да влязат в нова. При останалите всичко върви по план. За женените семейството е приоритет номер едно. Лъвовете, които са в по-дълги връзки, могат да пожелаят да създадат семейство. Свободните представители на знака ще имат възможност да се срещнат с човек, който може да промени живота им. Намиране нова любов в приятелски кръг или чрез социални мрежи. Като цяло 2021 г. ще изпълни много от мечтите ви за любов и ще ви накара да се чувствате добре, желани, обичани и удовлетворени.

Дева

2021 е година, в която ще бъдете ориентирани повече към духовността и вътрешната си същност. Юпитер и Сатурн ще са установени във вашия 6-ти дом. Това ще предизвика драстични промени в областта на работата. Промените ще бъдат положителни, така че можете да очаквате да напредвате или да започнете нов бизнес. Нова работа ще донесе значително по-високи доходи, но и много по-голяма отговорност. Ще бъдете изправени пред промени в кариерата си. Всички промени започват от вас самите. Ако сте недоволни  от работата, вече няма да можете да издържите и ще търсите по-обикновена работа, дори ако това означава, че доходите ви ще бъдат по-ниски. Фокусът изобщо не е върху материалния аспект, както беше досега. Мнозина ще си намерят работа в чужбина и ще отидат да работят зад граница или ще работят в тясно сътрудничество с чужденци. Можете да имате определени предизвикателства по време на работа от 5 март до 23 април, както и разногласия с хората, с които работите. Тези две планети в областта на здравето също могат потенциално да донесат здравословни проблеми на някои и затова е добре да смените лошите навици. Тази година здравето може да бъде голямо предизвикателство. Така че съветът е да обърнете внимание на всичко, с което може да имате проблем. Ако случайно сте пренебрегнали здравословен проблем, сега той ще бъде актуален и ще изисква решение. Плутон във вашият любовен сектор продължава да трансформира начина, по който обичате. Това може да донесе фатални емоции, както и невъзможност да се разделите, колкото и да е трудно. Нептун в областта на взаимоотношенията дава замъглена преценка по отношение на партньора, чиито намерения или мотиви могат да бъдат неясни. Често посочва възможността за измама и лъжи. Бъдете внимателни през януари, тъй като Юпитер е в квадратура с Уран и връзката ви тогава може да претърпи големи предизвикателства. Добре е да говорите открито за всичко с партньора си и да не криете чувствата си. Най-доброто време за разширяване на семейството ще бъде началото на септември. Свободните Деви трябва да избягват връзки с хора от миналото, защото връщането назад не винаги е добро решение. В началото на юни ще имате страхотни срещи и запознанства и има шанс да влезете в сериозна връзка, която да има перспектива

зарядни станции за електромобили