Какво вещаят звездите за 2020 г.? – I

0

За някои хора изминалата 2019-а година бе успешна, динамична и много щастлива, други вероятно с облекчение се сбогуваха с нея.

Какво ни носи новата 2020 г.? Най-общо тя може да се охарактеризира с няколко думи: предвидимост, стабилност и надеждност. Ще можем да покажем най-доброто от себе си и да стабилизираме постигнатото за дълъг период от време. Като цяло, тази година ще бъде много трансформираща във всеки един аспект.

2020 година е белязана от желанието за промяна. Причината за това ще бъде позицията на Уран в Телец, която ще продължи до октомври. Поради тази причина, нашите вярвания, ценности и семейни традиции ще изглеждат остарели и ще имаме нужда да ги заменим с нови и по-добри. Същевременно можем да преминем през неочаквани обрати в междуличностните отношения.

В кариерното ни развитие ще имаме възможността да се възползваме от голямата умствена сила, която ни носи Нептун, който ще влезе в знака на Риби. Мислите ни ще бъдат по-мощни от всякога и, с малко повече

Овен

Почти цяла година Овенът ще има усещане, че непрекъснато се изкачва нагоре. Край на тази трудна разходка няма да има. Овенът ще трябва да стане много полюсен. Той трябва да реши няколко проблема наведнъж в различни области на живота и най-досадното, това го прави едновременно с останалото. За отплата ще получи дар от постоянство и решителност. Много вероятно е да открие талант, за който дори не е подозирал. Не бива да го заглушава или оставя за по-късно. Ще дойде времето и ще бъде благодарен на себе си, че не го пропуснал шанса си.

Телец

Съставът, отговорността и благоразумието са трите стълба, на които Телецът трябва да разчита, през 2020 г. Да, тези думи важат в пълна сила и за любителите на хай лайфа на живот, удоволствията и забавленията. Повярвайте обаче, ако успеете да се промените, като изпълните срокове и си поставите амбициозни цели, тогава Плъхът няма да ви пощади. От него ще получите благословията на Вселената. Нещо повече, това, което започнете през 2020 г., ще ви храни още дълги години напред.

Близнаци

Ако миналата година сте били безпристрастни и съсредоточени, върху бизнеса, то през следващата година в живота ви ще дойдат хора с приятелство, любов, нежност. Не бързайте да отворите сърцето си за всички. Погледнете по-отблизо, сред тях със сигурност има някой, който ще промени живота ви. У вас ще се събуди неустоима страст към разточителството: ще искате нови дизайнерски неща, красиви мебели, бижута. Купуването на луксозни дрънкулки ще ви отведе до различно ниво на потребление и ще ви накара да помислите за нови източници на доходи. Така нищо няма да е напразно.